Laiks (min)Cena (EUR)
Skropstu laminēšana ar Elleebana One shot lash lift (Austrālija)                                  60 45


KAS IR ELLEEBANA ONE SHOT LASH LIFT?

Tā ir pavisam jauna, unikāla LASH LIFT / SKROPSTU LAMINĒŠANAS procedūra, kuras laikā izmantotā tehnika un materiāli ir ļoti atšķirīgi no citām skropstu skaistumkopšanas procedūrām.

Ir izveidota jauna divu soļu Lash Lift / skropstu laminēšanas sistēma. Kā tas strādā?

Atkarībā no trīs/četru soļu sistēmas, ELLEEBANA ONE SHOT LASH LIFT solis, kas paredzēts skropstu barošanai, ir iestrādāts jau pirmajā un otrajā sastāvā, kā rezultātā nav nepieciešams tērēt laiku papildus produkta uzklāšanai. Kā arī klientam ir iespēja izvēlēties vai skropstas krāsot vai nekrāsot. Papildus keratīns/botoks var tik uzklāts pēc meistara vai klienta vēlēšanās.

Elleebana procedūra ietaupa laiku gan klientam, gan meistaram.
Skropstu liftings/laminēšana ir vienkārša, taču iedarbīga procedūra, kuras laikā skropstas iegūst ne vien neatvairāmu atliekumu, bet tās tiek pabarotas ar skropstām nepieciešamajām vielām.

ELLEEBANA lash lift:

  1. Tikai 2 serumi.
  2. Nav kaitīga dabīgajām skropstām - bez formaldehīda un parabēniem.
  3. Unikāla un jauna skropstu liftinga tehnoloģija. Austrālijā patentēta - īpaši izstrādāta un progresīva formula.
  4. Ātrāka tehnika ietaupa laiku. Abus serumus mazgā ar ūdeni (klientam vairs nav nepieciešams staigāt 24 stundas, ar "saķepušām" skropstām).
  5. Pēc procedūras peldies, izbaudi saunu, krāsojies bez uztraukuma.
  6. Piemērota gan īsām, gan garām skropstām.
  7. Sastāvā lanolīns, kas tiek iegūts no aitu vilnas, lieliski baro un kondicionē skropstas.


*Formaldehīds - ir lēts un ļoti efektīvs konservants, ko plaši izmanto kosmētikas līdzekļos. Šis populārais konservants rada alerģiju 4 – 8% cilvēku, jo ir ārkārtīgi spēcīgs kancerogēns un elpošanas ceļu kairinātājs. Balstoties uz šiem faktiem, formaldehīdus kosmētiskajos līdzekļos ir aizliegts izmantot Zviedrijā un Japānā. Cilvēkiem ar tieksmi uz alerģijām būtu jāuzmanās, ja uz produkta iepakojuma norādīti formaldehīdi.

**Lanolīns - Lanolīns ir dzīvnieku izcelsmes dzeltena, taukaina, pastveida viela, kas ir atzīta piedeva dabiskā kosmētikā sausas, jūtīgas un bojātas ādas kopšanai mitrinošo, mīkstinošo un aizsargājošo īpašību dēļ. Lanolīnu izmanto kosmētikā koncentrācijā no 1% līdz 15% - krēmos, sviestos, ziedēs, lūpu balzāmos, roku, pēdu krēmos, sejas, matu un ķermeņa kopšanas līdzekļos. Lanolīns ir aitu vilnas pārstrādes blakus produkt jeb taukviela, kas sakrājas vilnā, tādēļ tā ieguvē netiek traumēti, nogalināti vai kā citādi ietekmēti dzīvnieki, no kuriem lanolīns tiek iegūts. Lanolīns ir ar ļoti zemu alerģijas risku, tādēļ tas ir ļoti piemērota piedeva jūtīgām, alerģiskām ādām paredzētos kosmētikas līdzekļos, kā arī bērnu kopšanas kosmētikā.



0

Pirkumu grozs